O nas

Gimnastično društvo Vrhnika je član Gimnastične zveze Slovenije in je na področju ritmične gimnastike na Vrhniki prisotno že vrsto let. V svojih zgodovini je bil klub odskočna deska marsikateri državni reprezentantki. Naša želja je, da bi tudi v prihodnje krojili uspehe v tem tako lepem in gracioznem športu.

V društvu gojimo tudi druge zvrsti gimnastike. S pomočjo dobro usposobljenih vaditeljev pomagamo otroke voditi skozi čarobni svet akrobatike. Množičen odziv kaže, da na Vrhniki ter v širši okolici proti jugozahodu Slovenije manjka tovrstnih aktivnosti. Pozitivni odzivi staršev in otrok so za nas največja nagrada.

Pri ritmični gimnastiki se redno udeležujemo tekmovanj na državnem nivoju, isto stopnjo pa želimo dosečitudi pri akrobatiki. Z aktivnim vključevanjem na tekmovanja po Sloveniji verjamemo, da nam bo v bližnji prihodnosti to tudi uspelo.

Naša največja želja je, da bi vsi otroci pri varni  in kakovostni vadbi uživali in se je vsakič znova z veseljem udeleževali.

Prav tako smo pod okriljem Gimnastične zveze reden prireditelj prvenstvenih tekmovanj in državnih prvenstev v ritmiki in akrobatiki.

Gimnastično društvo Vrhnika je neprofitna in prostovoljna športna organizacija. Njeni člani, z izjemo trenerjev in vaditeljev, sodelujejo in pomagajo ljubiteljsko. V svoje vrste tako z veseljem sprejmemo vse starše in ostale ljubitelje gimnastike, ki so nam pri delu, predvsem pa pri organiziranju domačega tekmovanja in nastopov pripravljeni pomagati.

Statut društva

 

 

 

Vizitka

Gimnastično društvo Vrhnika
gd.vrhnika@gmail.com
Tržaška cesta 9
1360 Vrhnika
Slovenija
ID 51443813
TRR 03100-1001765078

Search